By Genck

Reserveren

Ste. Bernaertsstraat 6,
Oudenbosch

Route

Trein/Bus

Oudenbosch kun je goed per trein bereiken. Station Oudenbosch ligt op het traject Roosendaal – Rotterdam. Iedere 15 minuten stopt er een trein vanuit Rotterdam of Roosendaal. Komend vanuit Breda stapt u uit in Etten-Leur. U kunt hier bus 311 nemen richting Oud-Gastel. Deze bus stopt in Oudenbosch in de Ste. Bernaertsstraat op 100 meter van de B&B

Contact

Wil je reserveren via email of heb je gewoon een vraag, vul het formulier in.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Gezellig als je komt overnachten By Genck. Op de dag van aankomst ben je van harte welkom tussen 16.00-20.00 uur. De uitchecktijd is 11:00 uur.

Onze vergaderruimte is beschikbaar op werkdagen tussen 8.00-17.00 uur. Andere tijden in overleg.

Welke voorzieningen zijn er op de kamers?

Op de kamers staat een heerlijke boxspring en heeft een eigen badkamer en-suite. Verder vind je op de kamer een kledingkast, föhn, 2 comfortabele stoelen en heb je de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Kamer Van Genk heeft ook een bureau op de kamer. En uiteraard is er op beide kamers goede WiFi.

Mogen huisdieren mee?

Omdat niet iedereen van huisdieren houdt of wellicht allergisch is, zijn huisdieren helaas niet welkom.

Is er een lift aanwezig?

Nee, in het huis is geen lift. De trap naar de 1e verdieping waar de kamers zijn is hoog en redelijk steil dus mocht je minder goed ter been zijn of in een rolstoel zitten dan is de bed & breakfast minder goed geschikt.

Ik heb een allergie, kan het ontbijt aangepast worden?

Het ontbijt bestaat uit verse broodjes, zoet en hartig broodbeleg, een eitje, verse jus d’orange, yoghurt met fruit en noten en natuurlijk koffie of thee. Omdat kruisbesmetting in onze keuken niet 100% uit te sluiten is kunnen wij helaas geen aanpassingen in het ontbijt doen als bijvoorbeeld lactose- of glutenvrij.

Kan ik in de buurt parkeren als ik met de auto kom?

Er zijn diverse gratis parkeerplaatsen in de buurt zoals: Parkeer en Reis De Baarlebossche, Parkeer en Reis Stationstraat.

Kan ik mijn fiets overdekt stallen?

Een overdekte en afsluitbare fietsenstalling is aanwezig. Opladen van een elektrische fiets is ook mogelijk.

Kan ik mijn elektrische auto bij jullie opladen?

Er is mogelijkheid om een elektrische auto op te laden in de directe omgeving als op onze eigen oprit. Hou er rekening mee dat de poort naar onze oprit aan de smalle kant is. Voor opladen op eigen terrein vragen we een vergoeding.

Kan ik een (elektrische) fiets huren?

In het dorp vind je Boere tweewielers. Zij verhuren fietsen. www.dielboeretweewielers.nl Fietsknooppunt 80 is het dichtstbijzijnde.